نودل همراه با تکه های مرغ سرخ شده

مواد لازم:

۴۵۰ گرم نودل

۲عدد پیازچه

۱قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی

۴۰۰ گرم فیله ران مرغ که به تیکه های کوچیک (۳سانتی متری) تقسیم شده باشن

۱۸۰ گرم لوبیا سبز که از به قطعات ۴سانتی متری تقسیم شده باشن

۱ عدد هویج، پوست کنده شده و خرد شده به قطعات نازک

یک و نیم فنجون سس satay که باید خریداری کنین

 

 

  • روش درست کردن :

۱-اول نودل رو در ظرفی ریخته و اون رو بپزید و آبکش کنین.

۲-پیازچه ها رو به قطعات نازک و به شکل مورب خرد کنین(برشای قطری شکل)

۳-نصف روغن رو داخل ماهی تابه ریخته و اجازه بدید داغ شه. بعد تیکه های مرغ  رو به اون اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه اونا رو هم زده تا به طور کامل طلایی شن.

۴-باقیمونده روغن رو داخل یه ماهی تابه دیگه ریخته و اون رو گرم کنین. بعد تیکه های لوبیا، هویج و هم اینکه بخشای سفید رنگ پیازچه رو داخل روغن ریخته و حدود ۳دقیقه اونا رو سرخ کنین. حالا نودل، تیکه های مرغ و سس رو به مواد اضافه کرده و خوب اونا رو برروی گرما ترکیب کنین. و پس از چند دقیقه مواد رو از روی حرارت ورداشته و بخورین.

 

ترجمه و تنظیم : اختصاصی آلامتو

اختصاصی