نکاتی برای سلامتی خانم ها

نکاتی برای سلامتی خانم ها

0 By

امروزه جوانان وقت کمتری رو به خوردن غذا صرف می کنن و فرصت بسیارمحدودی واسه غذا خوردن دارن. به خاطر همین با عجله غذا مصرف می کنن و غذا رو خوب نمی جوند…

سریع خوردن غذا موجب مشکلات و ناراحتیای گوارشی می شه.

یکی از رفتارای تغذیه ای غلط که در بین جوانان رواج زیادی داره، با عجله غذاخوردن و خوب نجویدن غذاس.

امروزه جوانان وقت کمتری رو به خوردن غذا صرف می کنن و فرصت بسیارمحدودی واسه غذا خوردن دارن. به خاطر همین با عجله غذا مصرف می کنن و غذا رو خوب نمی جوند.

این مسئله اشکالات زیادی در برداره، از جمله اون که می تونه موجب مشکلات و ناراحتیای گوارشی در بین اونا شه.

اولین مرحله هضم بعضی از مواد غذایی در دهن انجام می شه. اینطوری که مواد غذایی در دهن از طریق عمل جویدن خرد و ریز شده و تحت تاثیر آنزیم پتالین بزاق، اولین مرحله هضم اونا انجام می شه که واسه هضم پایانی و جذب آماده می شن.اگه عمل جویدن خوب انجام نشه، مواد غذایی خوب با آنزیم بزاق آغشته نشده و هضم اولیه دچار مشکل می شه و درنتیجه بار دستگاه گوارش اضافه می شه.

این کار موجب سنگینی و نفخ در دستگاه گوارش می شه و ادامه این وضعیت ناراحتیای گوارشی رو به دنبال داره.

آلوخشک کم خونی رو برطرف می کنه

آلوی خشک منبع خوبی از آهنه و واسه جلوگیری از کم خونی خیلی خوبه.

آلو یه میوه تک هسته ای از خونواده هلو و زردآلوه. طعم اون از ترش تا شیرین متغیره و به رنگای زرد، سبز، قرمز و ارغوانی هست.

آلو یکی از منابع غنی پتاسیمه و با در نظر گرفتن این که آلو شامل سدیم کمی هم هست، مصرف متعادل اون درکنترل فشارخون می تونه اثر داشته باشه.

آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانا هستش و به دلیل داشتن فیبر از یبوست جلوگیری می کنه. آلوی خشک منبع خوبی از آهنه و واسه جلوگیری از کم خونی خیلی خوبه.

آلو از افزایش فشارخون جلوگیری می کنه و مصرف اون موجب کنترل قندخون می شه و واسه پیشگیری از بروز بیماریای قلبی-عروقی، سرطان و بیماریای گوارشی خوبه.

۱۰ خاصیت باورنکردنی فلفل

این مطلب را هم بخوانید :  نکاتی در مورد جن

فلفل یه مسکن قویه که خواص زیادی داره. خواصی که باعث می شه شما تا دوران سالمندان از سلامت جسمی مناسب بهره مند باشین:

۱- کاپساسین ماده ای در فلفله که دلیل گرم بودن این گیاه می شه. هرچند که فلفل گیاهی گرمه، اما کاپساسین موجود در اون در واقع دلیل کاهش درجه گرما بدن می شه که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل حساب می شه.

۲- فلفل موجب افزایش اشتها می شه.

۳- کاپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می شه.

کاپسیاسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس از طریق دیواره معده می شه، پس بافت معده در برابر ترشح اسید معده محفوظ باقی می مونه.

۴- کاپساسین دلیل کم شدن اندازه کلسترول خون می شه، این موضوع موجب کاهش احتمال گرفتگی رگا می شه، این گیاه هم اینکه از بستن خون در رگای خونی جلوگیری می کنه، این دو خاصیت موجب می شه که مصرف فلفل به پیشگیری از بیماریای قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگا) کمک کنه.

۵- فلفل خاصیت ضدسرطانی هم داره. کاپساسین موجود در فلفل، به عنوان یه ترکیب ضدسرطانی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می شه و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کنه.

۶- اندازه بالای ویتامین ث موجود در فلفل دلمه ای باعث می شه، این نوع فلفل واسه پیشگیری و درمان سرماخوردگی به درد بخور باشه. بد نیس بدونین یه فلفل دلمه ای متوسط، بیشتر از ۳ برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث داره.

۷- فلفل یه مسکن قویه. این گیاه اول دلیل تحریک درد می شه، اما بعد شدت علایم درد رو در بدن کم می کنه. این کاهش شدت سیگنالای درد در بدنه.

۸- فلفل موجب تحریک سیستم ایمنی می شه، به خاطر همین می تونه از ایجاد عفونت جلوگیری کنه. تحقیقات نشون داده کسائی که به طور مرتب فلفل می خورن، کمتر به بیماریای عفونی گرفتار می شن.

۹- خاصیت ضدباکتری فلفل موجب پیشگیری و درمان اسهال عفونی می شه.

۱۰- فلفل مانند یه داروی ضداحتقان، دلیل رقیق شدن خلط و خارج شدن اون از ریه ها می شه.

جمع آوری: آلامتو

خواص مدیتیشن واسه پوست و زیبایی

امتیازات مدیتیشن

بازنشر زنان